Aanbiedingen

Net dat beetje extra… 

In Gasthof Edelweisshaus zijn regelmatig speciale aanbiedingen in samenwerking met reisorganisatie Dynamic Holland. Deze weken worden uitgebreid met een leuk, sportief of informatief thema. Denk bijvoorbeeld aan een “Gratis Les-week” of een “Skisafari”.

Als gast in Gasthof Edelweisshaus ben je vrij om deel te nemen aan deze aanbieding,  dit geeft jouw vakantie net dat beetje extra.

Plusweek

Periode zaterdag 16 december t/m zaterdag 23 december 2018
Inclusief verblijf op basis van halfpension + dagelijks keuze uit 2 lunchgerechten, 2 drankjes bij het diner en koffie of thee.

Zoals je van ons gewend bent is de eerste week van het seizoen de plus-week. Een extra uitgebreide week waarin je dagelijks de keuze uit twee verschillende lunchgerechten hebt en twee drankjes bij het diner krijgt.

*keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee.

Gratis les

Periode zaterdag 6 januari t/m zaterdag 13 januari 2018
Inclusief ski- of snowboardles voor elk niveau

Wij bieden je deze week de mogelijkheid om gratis ski- of snowboardlessen te volgen (op elk niveau). De lessen duren 3 uur en worden 4 dagen gegeven. Onze leraren zorgen ervoor dat jij aan het einde van de week vlekkeloos de berg af komt. Ook als (ver-) gevorderde wintersporter ben je meer dan welkom. Voor jullie worden de lessen op een coachende manier ingevuld. Er wordt aandacht besteed aan je techniek (carven) en houding en er worden video-opnames gemaakt die we ’s avonds samen terug kijken. Zo heb je direct inzicht in je verbeterpunten. Uiteraard kun je deze week ook boeken als je geen les nodig hebt, deelname is vrijblijvend.

Skisafari

Periode zaterdag 13 januari t/m zaterdag 20 januari 2018 en zaterdag 10 maart t/m zaterdag 17 maart 2018
Inclusief 3 dagen skisafari met gids

Wil jij optimaal gebruik maken van de piste-mogelijkheden? Kies dan voor de Skisafari-week in Königsleiten, Oostenrijk. Tijdens deze week verdelen we onze piste-kilometers namelijk over maar liefst vier verschillende wintersportgebieden. We bezoeken deze week Mayrhofen, Hoch Fügen, de Hintertux gletsjer en natuurlijk ons eigen Zillertal Arena. Dit zijn de topbestemmingen in het Zillertal. De skisafari-weken zijn ideaal voor wintersporters die al eerder bij ons zijn geweest en op zoek zijn naar een uitdagende afwisseling. Deze week is inclusief transfers van- en naar de diverse wintersportgebieden.