Oostenrijkse gastvrijheid

Nederlandse gezelligheid

Gasthof Edelweisshaus ligt op 1630 meter hoogte in het gezellige dorp Königsleiten in Oostenrijk. Voor wintersporters een absolute toplocatie. Het gasthof ligt direct aan de piste, met vlak onder het huis de supermoderne, 8-persoons gondel. De Dorfbahn brengt je binnen 8 minuten naar ruim 2300 meter, midden in het wintersportgebied van de Zillertal Arena (Königsleiten, Gerlos, Zell am Ziller en Hoch Krimml). Vanuit het Gasthof heb je een prachtig uitzicht op de witte bergtoppen en het dorp. Al met al is het de perfecte locatie voor een wintersportvakantie.

  • Ski-in en Ski-out
  • Direct aan de piste, slechts 50 meter van de gondel
  • Eigen ski- en snowboardleraren

Jasper Dijkstra is samen met zijn familie de trotse eigenaar van Gasthof Edelweisshaus. Hierdoor is de combinatie van Oostenrijkse gastvrijheid en Nederlandse gezelligheid kenmerkend voor een verblijf bij ons.

Aanvraag

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Datum: -
Volwassenen: Kids:
3-luik-homepages-edelweiss-1

Ons Gasthof

Gastvrij en gezellig

Gasthof Edelweisshaus is een verzorgd en gezellig ingerichte accommodatie aan de rand van de piste. Het restaurant, met in het midden een huisbar en aansluitend een ruim zonneterras, biedt een prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen en het dorp. Je verblijft bij ons altijd op basis van halfpension.

Königsleiten

Pisteplezier in de Zillertal Arena

Een aaneengesloten wintersportgebied met maar liefst 143 kilometer piste. Het gebied van Königsleiten is verbonden met Gerlos, Zell am Ziller en Hoch Krimml-Gerlosplatte. Door de hoge ligging is het gebied zeer sneeuwzeker. Vandaar dat het wintersportseizoen hier al vroeg begint en doorloopt tot eind april.

Met de kids

Nederlands personeel en eigen leraren

Wij hebben eigen, Nederlandse ski- en snowboardleraren. Hierdoor kunnen de kinderen de lessen, samen met leeftijdsgenootjes, makkelijk volgen. Overdag samen de piste op en ‘s avonds een spelletje spelen in het restaurant. Gedurende jouw vakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Speciaal voor jullie…

Actieweken

Deze winter hebben wij in Gasthof Edelweisshaus weer een aantal leuke aanbiedingen. Wat denk je van een “Gratis Les-week” of een “Skisafari”? Kortom, een vrijblijvend programma waarin niks moet en alles mag.

Wij kijken er naar uit om jullie weer een fantastische vakantie te bezorgen.

Bekijk de aanbiedingen