Winter

Ervaringen

“Door de alles kan en niets moet mentaliteit en de huiselijke sfeer. Edelweisshaus is zeker geen 5- sterren maar jullie doen er alles aan om er een 5- sterren vakantie van te maken. Top tot volgend jaar!”
Martin (Enquête), maart 2014
“Het hotel, de kamers en het eten zijn eenvoudig, maar prima. De ligging is fantastisch, maar wat dit ‘hotel’ echt uniek maakt is de gemoedelijkheid, vriendelijkheid, het kunnen zijn wie je bent, zo onwijs gezellig. Het personeel doet er echt alles aan om het een feestje te laten zijn voor iedereen, jong en oud. Al na enkele dagen spraken wij, de vakantiegangers, als niet meer over; kom, we gaan naar het hotel. Nee, wij zeiden; kom, we gaan naar huis! Hang de luxe maar aan de boomtoppen, dít is wérkelijk genieten van elke minuut!!!”
Karin (via Zoover), februari 2013
“De sfeer in het huis is altijd gezellig. Je komt snel in contact met andere gasten. Er is een kast vol spelletjes voor de liefhebbers. De kamers zijn klein maar de bedden prima.”
Cora (via Zoover), maart 2013
“Het gasthof ligt dicht bij de pistes en dichtbij de apres-ski bar. Het (vegetarische) eten is geweldig! De kamers zijn eenvoudig doch schoon en netjes. Het personeel is behulpzaam. De sfeer is relaxed.”
Marion (via Zoover), januari 2014
“Een leuk, gemêleerd team, passend bij de doelgroep. De kamers zijn netjes, het sanitair is prima en schoon, echter niet op de kamer (vooraf bekend).”
Frank (via SingleSnow), februari 2012
“Hier moet je heen! Geweldige ligging, netjes, gastvrij en bovendien heel gezellig!”
Karen (via Zoover), februari 2014
“Ik vond de clinics echt geweldig! Ik sliep op een etage met zeer veel mannen, het was fijn geweest als ik tussen meer vrouwen had geslapen. Ondanks dat was het voor mij een top week!”
Daniëlle (via SingleSnow), maart 2013
“Contact met organisatie goed, leuke mensen ontmoet, basis goed geregeld allemaal.”
Manon (via Enquête), januari 2014
“De vrolijke begeleiding heeft er echt alles aan gedaan om de vakantie voor zowel de kinderen als de ouders, tot een groot succes te maken.”
Sierk (via Zoover), februari 2014
“Inmiddels al vier keer hier wintersport- vakantie gevierd naar volle tevredenheid. Het is geen luxe verblijf maar wel gezellig en schoon. Lekker dicht bij de piste en op sneeuwzekere hoogte.”
Ruud (via Zoover), januari 2013

Kijk voor meer vakantiebeoordelingen van Gasthof Edelweisshaus op

 zoover NL