Zomer

Ervaringen

Het is heel simpel… Wanneer je op de laatste avond (voor vertrek naar NL) al heimwee hebt, zegt dat genoeg. Ik was hier met mijn twee jongens (5 en 8) en we hebben een super fijne tijd gehad en zelfs bijgeboekt.
Familie Maartense
Wij waren de eerste gasten deze zomer. We hebben het zalig gehad, we kenden Oostenrijk alleen van de wintersport maar zomer’s is het hier prachtig. Adembenemend. Qua hotel was alles super. Heerlijk geslapen, lekker gegeten, zeer gezellig personeel, top! Nu door naar Toscane.
Jissie
Je kan met de gondel omhoog en lopend (of met de gondel) terug. Het was heel mooi! In het hotel zijn veel spelletjes en we hebben de wedstrijd Nederland – Costa Rica gekeken, dat was erg leuk. De bedden sliepen lekker en het eten was heerlijk, complimenten voor de kok.
Familie Zeegers
Omdat we niet iedereen als eerste kunnen noemen doen we het op alfabetische volgorde: Andries, Anki, Bo, Jurre, Lindsey, Peter, Rianne en Stef jullie zijn geweldig!! Mede door jullie was onze vakantie in Oostenrijk fantastisch. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, gezelligheid, de zeer gevarieerde maaltijden en de schone kamers. Het was hier top!
Familie Driessen
Fijne accommodatie. Vriendelijk personeel! Er viel van alles te regelen. Anki gaf elke ochtend yoga, we mochten de auto een keer lenen om een stad te bezoeken… Alles was mogelijk. We moesten de douche met velen delen, maar dit was geen enkel probleem en de douche zag er ook altijd schoon uit.
Anke

Kijk voor meer vakantiebeoordelingen van Gasthof Edelweisshaus op

 zoover NL